FAQ

Mind Village is iets voor jou als het goed voelt voor jou. Jij als persoon staat centraal in jouw persoonlijke ontwikkeling. Mocht je even willen sparren met een van onze trainers/ coaches of het iets is wat bij je past? Neem dan gerust contact met ons op.

Email: Info@Mindvillage.nl Telefoonnummer: 0616177326

Je zit vol, overvol met vanalles en nog wat en je hebt behoefte aan een weekend helemaal alleen voor jouzelf. 

Je hebt behoefte om je te verdiepen in jezelf en jouw doelen en patronen. 

Je hebt behoefte aan een inspirerend weekend waar training, coaching, rust, ruimte, creativiteit en contact centraal staan. 

Je kan altijd met iemand samen komen. Samen met vriendinnen/ collega’s/ familie. Hoe fijn is het om samen met vriendinnen een weekend weg te boeken waar jullie samen de diepte in gaan en jullie elkaar kunnen ondersteunen in dit proces. 

Wel raden we jullie aan om tijdens het weekend zeker ook open te blijven staan voor het maken van nieuwe contacten.

Ja, betalingsregelingen zijn mogelijk. We maken Mind Village graag voor iedereen beschikbaar. Neem contact met ons op voor al je vragen over betalingsregelingen.

Jazeker, heb je speciale dieet wensen? laat het ons dan van te voren weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 

Ja, dat kan zeker. Geef jullie voorkeur duidelijk aan bij het boeken en noteer beide namen als je bij Mind Village boekt.

Ja, dat is mogelijk. Eenpersoonskamers zijn wel beperkt beschikbaar. De eenpersoonskamers worden op volgorde van inschrijvingen verdeeld.

Nee, bij Mind Village vinden we het belangrijk dat we dit weekend helemaal kunnen focussen op jouw persoonlijke ontwikkeling en dat je ook s avonds na het programma lekker in deze “flow” blijft. Wij zorgen altijd voor een fijne locatie, op een mooie plek. Heb je vragen hierover neem dan gerust contact met ons op.

In principe volg je het complete programma. In ons programma zit een logische opbouw. We kunnen de kwaliteit niet garanderen wanneer je er een dag(deel) niet bent. Mocht je tijdens het programma behoefte hebben aan een extra moment voor jezelf, laat het ons dan even weten. We denken graag met je mee.

Scroll to Top