Transformeer Jouw Leven met Onze Persoonlijke Ontwikkelingsactiviteiten

Welkom op onze persoonlijke ontwikkelingspagina! Hier vind je een overzicht van onze unieke en krachtige activiteiten die je kunnen helpen jouw leven te transformeren. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, meer zelfbewustzijn of meer zelfvertrouwen, wij hebben een activiteit die bij jou past.

classes

Masterclass Innerlijke Criticus

Doe mee aan een boeiende 1,5 uur durende masterclass over de innerlijke criticus, waarin helder wordt waarom jouw innerlijke criticus zo hard aan het werk is. Daarnaast ga je op zoek naar de verborgen motieven en triggers van jouw innerlijke criticus. Deze interactieve sessie wordt geleid door expert facilitator Janine van Hees, die je door middel van een reeks voorbeelden, oefeningen en technieken zal begeleiden om meer inzicht te krijgen in jouw innerlijke wereld.

Van Innerlijke Criticus naar Innerlijke Coach: Ontdek je Innerlijke Kracht

Een dag volledig gewijd aan het versterken van je innerlijke stem. Door middel van voice dialogue leer je je innerlijke criticus herkennen en transformeren naar een innerlijke coach die je ondersteunt en begeleidt op je levenspad.

Find Your Focus!

Hoe is het met jou in de waan van de dag? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt? Wil je weer helemaal focussen op jouw doelen? Werken aan wat jij echt wilt? 

Kom naar Mind Village en Find Your Focus!

De Persoonlijke Ontwikkelingsreis

Samen gaan we op een reis van transformatie en groei. We beginnen met het bepalen van jouw doelen en prioriteiten en creëren een plan om deze te bereiken. We zullen ons richten op het ontwikkelen van jouw zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en zelfliefde, terwijl we werken aan het overwinnen van de obstakels die je tegenhouden.

Scroll to Top