Happy Mind = Lekker Leven.

In je mind begint het: gedachten, gevoel, intuïtie en vanuit daar ook je gedrag. En wat vertelt je lichaam? Je lichaam is een masterpiece van de evolutie. En toch luisteren we vaak beter naar onze gedachten dan naar de kennis die verscholen ligt in ons lichaam. In het Westen moet je met sterke argumenten komen om te bewijzen dat het klopt wat je zegt. En toch wéét je soms meer. Je voelt het gewoon. Een onderbuikgevoel, je intuïtie. Is er connectie tussen die twee?

Wij zijn ervan overtuigd dat zelfontwikkeling, verdieping en keuzevrijheid uiteindelijk bijdraagt aan jouw happy mind en een meer positieve en verbonden samenleving. Door ruimte te maken voor jouw persoonlijke doelen, blokkades, dromen en angsten zal er meer keuzevrijheid ontstaan. Waarom doe ik zoals ik doe? Waarom loop ik hier elke keer tegen aan? Want..

studio

“Als Je Doet Wat Je Deed, Krijg Je Wat Je Kreeg”.

In Mind Village streven we naar transformatie en het ontdekken van jouw binnenwereld. Waarom raken bepaalde dingen mij telkens weer? Wat wil ik echt, maar stel ik uit of durf ik niet? En hoe kan ik dat doorbreken? Met een fijn programma waarin we groepssessies, coaching, creatieve opdrachten en tijd voor jezelf afwisselen maak je een fantastische stap om dit transformatieproces in gang te zetten. 

Maureen & Janine zijn alle 2 goed opgeleide coaches & trainers en werken met verschillende methodes om het beste bij jou naar boven te halen. Yvon is daarnaast ook masseuse en er is dan ook altijd de mogelijkheid om een massage bij te boeken. 

Nieuwsgierig naar Find your focus?

Our Instructors

Janine van Hees

Mij naam is Janine. Te gek als we elkaar binnenkort kunnen ontmoeten.

Maureen ten Dam

Hoi! ik ben Maureen, wat leuk dat je in Mind Village rond kijkt. Ik zou je graag persoonlijk ontmoeten.

Wie Zijn Wij?

Hallo! wij zijn Maureen & Janine, 2 energieke vrouwen gedreven om van de wereld een mooiere plek te maken waar verbinding warmte en positiviteit voorop staan. Wij helpen vrouwen op een positieve manier hun bewustzijn en dus de keuzevrijheid te vergroten om zo meer in hun kracht te staan. Ons doel is dat vrouwen meer zelfinzicht verkrijgen om zo innerlijke vrijheid, balans en rust te ervaren. Met een warme en open houding dragen wij zorg voor verbinding zodat jij veiligheid ervaart en op je gemak bent. Authenticiteit en eerlijkheid zijn belangrijke waarden voor ons. Met inzet van deze waarden kun jij op een veilige manier ontdekken wie je werkelijk bent en waar jouw krachten liggen. Wij hebben vertrouwen in jou!

Tijdens de Voice Dialogue sessies ben ik samen met Janine het gesprek aan gegaan met mijn verschillende ikken. Ik vond het een zeer interessante maar soms ook confronterende ervaring. Janine heeft mij daarin goed begeleid, stelde de goede vragen om de “ik” verder te onderzoeken maar respecteert ook mijn grenzen, dat gaf me een veilig gevoel. Doordat Janine zonder oordeel en open de dialoog aangaat heb ik ook nieuwe ikken ontdekt waardoor ik een nog beter beeld heb gekregen over mijn denken en handelen. Hierdoor heb ik oude patronen kunnen doorbreken om nieuwe aan te maken. Ik gun iedereen een paar sessies omdat je door Voice Dialogue een helder inzicht krijgt in wie jij precies bent, waar je kracht ligt en wat je valkuilen zijn.’

Lore

Screenshot 2023-04-07 at 16.47.55

Mijn sessies met Janine heb ik als zacht, eerlijk en open ervaren. Ik vond het spannend om mijzelf open te stellen, maar ik wilde echt heel graag weer gelukkig zijn. Mijn doel was om mijzelf weer zeker te voelen, mijn grenzen aan te geven en mijzelf goed genoeg vinden zoals ik ben. Door de theorie en de oefeningen die Janine mij geleerd heeft, kan ik patronen en het gedrag mijzelf of anderen beter begrijpen. Ik heb geleerd dat ik naar mijzelf mag luisteren. Dat hoeft niet in 1x meteen goed. En dat ik diegene ben die 'nee' zegt en dat het niet erg is om 'nee' te zeggen. Uiteindelijk ben ik hierdoor een heel gelukkig mens geworden. Ik wil Janine heel erg bedanken voor haar professionaliteit, openheid, eerlijkheid en zachtheid. Ik ben zo trots!!

Caroline

#mindvillage
Scroll to Top